Soy Kroon heeft in 30 MINUTEN RAUW, de podcast van Ruud de Wild openhartig zijn verhaal gedeeld over het verlies van zijn broertje of zusje. De acteur is namelijk enig kind, maar vertelt ooit een tweeling te zijn geweest.

In de podcast vroeg showhost Ruud aan Soy of hij broertjes of zusjes had. Hierop antwoord de musicalster eigenlijk nog een tweelingbroertje of -zusje gehad te hebben.

Gemis

'Ik ben enig kind, maar was ooit een tweeling in de buik', zegt Soy. 'Ik ben de enige die het heeft overleefd'. Of het gaat om een broertje of zusje vertelt hij niet. Verder in het gesprek vraagt Ruud aan Soy of hij weleens 'iemand' heeft gemist in zijn leven. Soy laat weten dat dat inderdaad weleens het geval is geweest. 'Ja, toen mijn ouders uit elkaar gingen toen ik vijftien was', zegt hij. 'Toen merkte ik wel dat ik jaloers was op klasgenoten die broers en zussen hadden'. Hij vertelt daarom ook graag bij die klasgenoten op bezoek te willen gaan als kind. 'Dan dacht ik wel: wat jammer dat ik dat niet heb of niet ken.'

Scheiding

Dat zijn ouders gingen scheiden vond Soy eigenlijk niet eens zo erg. 'Ik was blij toen ze gingen scheiden. Daarna was er een soort opluchting. Wel voelde de acteur zich weleens eenzaam in die periode. 'Zeker in die tijd zat ik in mijn eentje op mijn zolderkamer en had ik het graag met iemand willen delen', zo blikt hij terug.

Article continues after the ad

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.