Wie het laatste seizoen van Married at First Sight heeft gevolgd, weet maar al te goed dat Sonny en Dylan elkaar graag 'man' noemen. Elke uitzending kwam het succesvolle koppel wel in beeld met hun bekende uitspraak: 'Ik heb een man!' Zelfs onder hun posts op Instagram gebruiken de mannen deze kreet als hashtag. Toch is er nu verandering in gekomen. Want in zijn Instagram Stories deelt Dylan mee dat de twee elkaar geen man meer noemen. 

Maar, geen zorgen. De twee zijn nog hartstikke verliefd. Alleen is er iemand in de familie gekomen, die zorgt voor een kleine verandering. Dylan schrijft - op een roze achtergrond met een Hello Kitty-plaatje - dat hij en Sonny ooms zijn geworden!

Trotse ooms

'Sommige dingen klinken anders als je het eenmaal bent', schrijft hij simpel maar vertederend op het platform. 'Oom Dylan & Oom Sonny.' Blijkbaar is de broer van Dylan - Mike Lanjouw - op 26 juni vader geworden van zijn dochter Sophie. Gefeliciteerd!

 

Article continues after the ad

Realityserie?

Na het programma kregen Sonny en Dylan er een enorme fanbase bij. Regelmatig blijven volgers vragen of de twee mannen geen eigen tv show kunnen krijgen op televisie. Het stel is het wel eens met dat idee. Onder de vele reacties die binnenstromen, blijven de twee RTL taggen. Ook geheimzinnige emoji's worden geplaatst. Wie weet kunnen we binnenkort weer genieten van deze getrouwde mannen!

Bron: Instagram | Beeld: RTL, Instagram Dylan Lanjouw, Instagram Laura van der Galien

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.