Edwin Smulders: ‘Sonja Bakker is een van de aardigste Bekende Nederlanders die ik ken. Door de jaren heen heb ik geregeld met haar gewerkt en ook ben ik haar vaak zomaar tegengekomen, zoals vorige week in het Amsterdamse Vondelpark.'

More content below the advertising

'Daar liep ze te wandelen met haar nieuwe liefde, vastgoedman Barry van Suijdam. Met z’n drieën hebben we een kopje koffie gedronken, en het viel me op dat Sonja straalde van geluk. Zij en Barry zijn een erg leuk stel; naar mijn mening passen die twee heel goed bij elkaar. Ik heb Sonja natuurlijk ook meegemaakt toen ze getrouwd was met Koen en daarna met Jan, en ik heb respect voor haar hoe ze elke keer na zo’n verdrietige liefdesbreuk weer opgekrabbeld is. Ik hoop dan ook dat ze bij Barry het grote geluk heeft gevonden. Dat gun ik sympathieke Sonja van harte!‘

Bekijk alle foto's in Story. Editie 2 ligt nu in de winkel.

Beeld: Edwin Smulders

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders