De twee hadden knallende ruzie en de politie moest er zelfs aan te pas komen. Kortom, het knetterde tussen Sonja Bakker en haar vriend Barry.

Maar dan niet op de goede manier. 

Article continues after the ad

Spijt

De twee gingen apart van elkaar wonen toen in de media bekend werd dat ze extreem ruzie hadden gehad. Maar na smeekbedes van Barry en heel lang praten heeft Sonja hem vergeven. Zo vertelt ze aan De Telegraaf. Drie weken nadat de twee mot met elkaar hebben is het weer goed.

Diep dal

'In elk gezin is wel eens wat, dus ook bij ons. Je gooit dan niet gelijk de handdoek in de ring. We zijn door een diep dal gegaan, maar er heel sterk uitgekomen', aldus Sonja.

'Tussen mij en Barry'

Wat er precies tussen de twee is gebeurd? Dat wil Sonja niet vertellen, dat is iets tussen haar en Barry. 'Het was een vreselijke tijd waar ik doorheen ben gegaan. Iedereen ging zich ineens met mijn leven bemoeien. Ik blijf erbij, wat er is gebeurd, is een ding tussen Barry en mij. Dat hoeft niet heel Nederland te weten.”

Onder behandeling

De dieetgoeroe wil wel vertellen dat ze veel vertrouwen heeft in de toekomst en in Barry. 'Hij is onder behandeling en ik verwacht niet dat dit nog een keer gebeurt. Dan is voor mij het boek wel dicht, dat weet hij ook wel.'

Niet samenwonen

Sonja en Barry zijn wel weer bij elkaar, maar de twee blijven voorlopig nog even apart wonen van elkaar. 'Het is nog te vroeg om weer vierentwintig uur bij elkaar te zijn. Maar de weekenden zijn we bij elkaar. En dat voelt weer goed.'

Bron: De Telegraaf Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.