Uitspraken van Sonja Bakker hebben behoorlijk wat stof doen opwaaien. De dieetgoeroe geeft haar mening over afgetrainde vrouwen, maar die valt niet bij iedereen in goede aarde. 

Niet natuurlijk

Sonja maakt duidelijk dat ze geen fan is van gespierde vrouwen. "Dan ga ik even terug naar de basis, naar de oertijd: een vrouw moet zacht zijn, vanbinnen en vanbuiten. Als ik met een man onder de douche sta, mag die man best lekker groot en stevig zijn, want hij moet mij beschermen. Maar ik, de vrouw, moet zacht zijn. Als ik een strak wasbordje heb en helemaal gespierd ben, denkt die man toch: hier kan geen kind meer uitkomen? Het is niet natuurlijk," vertelt ze tegenover VROUW. 

Keuken

Volgens de dieetgoeroe hoort een vrouw in de keuken te staan. "Een man mag zich van mij helemaal uitsloven in de sportschool, maar een vrouw moet zorgen dat ze vrouwlijkheid uitstraalt. Dat vind ik. Een vrouw hoort - letterlijk - in de keuken lekkere hapjes te maken. Niet helemaal afgetraind. Niet dat je met een vrouw in bed ligt die één bonk spier is. Ik zou als man denken: ze gaat zich opdrukken. En ik zou daar heel onzeker van worden," aldus Sonja. 

Ophef

Veel mensen zijn boos over de uitspraken van de blondine. Haar opvattingen worden 'ouderwets' en 'vrouwonvriendelijk' genoemd. "News flash, Sonja Bakker: we leven niet meer in de oertijd. Jouw mening overduidelijk wel," luidt een reactie op Twitter. "Misschien ga ik toch wel bootcampen. Puur om Sonja Bakker te sarren," reageert een andere Twittergebruiker.

Beeld: Edwin Smulders

Sanne Langelaar droomt al jaren van een groot gezin. Dit jaar wordt haar eerste kindje geboren. Haar familiegeluk wordt echter niet bekroond met een trouwring. Sanne vertelt.

Sanne Langelaar, die in GTST kortstondig de rol van Sjors Langeveld vertolkte toen Inge Schrama met zwangerschapsverlof was, kijkt reikhalzend uit naar de geboorte van haar eerste kindje. De 34-jarige actrice en haar vriend, voormalig Dokter Deen-acteur David Lucieer (35), weten het geslacht van hun baby al, maar willen dit nog niet met de buitenwereld delen. ‘In onze omgeving wordt flink gegist naar namen, maar daar zijn we nog niet helemaal uit,’ vertelt Sanne aan Story. ‘We hebben wel iets in gedachten. En als we het straks nog steeds een leuke naam vinden, dan gaat ons kindje zo heten.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders