sonja bakker operatie

Sonja Bakker is onder het mes geweest. De dieetgoeroe had zo'n slecht oog, dat ze geen andere keuze had.

De blondine is vandaag geopereerd aan haar oog, laat ze op sociale media weten. 'Ik begin het jaar ook goed met een nieuw oog,' schrijft ze bij een foto waarop ze met verband op haar gezicht te zien is. Sonja heeft een implantaatlens gekregen, wat inhoudt dat er een kunststoflens in het oog voor de eigen lens geplaatst is.

Article continues after the ad

Afvallen met Sonja?

Heerlijk in het nieuwe jaar een paar kilo afvallen op een simpele manier? Doe dan mee aan de Story Afslank Challenge met dieetgoeroe Sonja Bakker.
Wekelijks ontvangt u dan een flexibel weekmenu met een handig boodschappenlijstje en smakelijke én gezonde Sonja Bakker-recepten.

Een persoonlijk afvalplan voor 6 weken voor slechts € 25,- 

Tevens krijgt u toegang tot de online receptendatabank met meer dan 500 recepten, waarbij u zelf uw maaltijd kiest uit verschillende opties. Maar óók tips over gezond eten op feestjes. En natuurlijk wordt u gedurende zes weken voorzien van nuttige informatie, tips en coaching van Sonja Bakker en haar team, via uw persoonlijke Mijn Sonja App. Het enige wat u hoeft te doen, is naar online.sonjabakker.nl/story te gaan en daar de code Storychallenge in te vullen. Vanaf dat moment doet u mee, en kunt u het gewenste aantal kilo’s kwijtraken! De waarde van de challenge is normaal € 65,- (voor acht weken), dus u merkt het ook in uw portemonnee...

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders