Sonja Bakker kan binnenkort wéér de verhuiswagens laten voorrijden. De dieetgoeroe en haar man Jan Reus hebben hun monumentale stadsvilla in Hoorn te koop gezet en nemen hun intrek in een nog groter onderkomen in het kunstenaarsdorp Bergen. Grote vraag is: zal Sonja daar, na drie verhuizingen in een paar jaar tijd, wél haar rust vinden? 

Vrijstaande villa 
De ordner met hypotheekaktes bij Sonja Bakker thuis past bijna niet meer in de kast - de sympathieke dieetgoeroe heeft de gewoonte sneller van huis te wisselen dan van ovenhandschoenen. Ze neemt binnenkort met haar man Jan Reus haar intrek in een fraaie vrijstaande villa in het dure Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Berg. Het luxe woonhuis, dat te koop stond voor 1.695.000 heeft vrij uitzicht op een natuurgebied en openslaande deuren naar de zonnige tuin. Voordat Sonja, die miljoenen verdiende met haar in eigen beheer uitgegeven receptenboeken, het optrekje kocht, werd het huis gebruikt om gasten uit binnen- en buitenland te ontvangen. Zo zijn er drie volwaardige appartement met elk een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer en badkamer. Tevens is er op de begane grond bij het appartement een tweede aparte slaapkamer en telt het pand acht slaapkamers, waardoor de vijf kinderen van het samengestelde gezin van Jan en Sonja, net als hun ouders, in alle rust en privacy kunnen genieten. 

Lees het hele interview in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders