Afgelopen zomer diende Sonja Bakker de scheidingspapieren in van haar huwelijk met Jan Reus. Ondanks dat de dieetgoeroe twee huwelijken heeft zien stranden, zit ze niet bij de pakken neer. Sterker nog, ze is weer aan het daten! 

Nieuwe liefde

De blondine geeft toe dat ze weer openstaat voor een nieuwe liefde. "Ik ben wel aan het daten," onthult ze in de nieuwe Beau Monde. Maar van een relatie is zeker nog geen sprake. "Nou ja, misschien is daten een te zwaar woord. Ik ga weleens een hapje eten met een man," vertelt ze. De dieetgoeroe ziet het in ieder geval niet zitten om op de bank te treuren. 

Andere keuzes

Sonja geeft toe dat ze daten niet makkelijk vindt: "Ik wilde er eerst niet aan, zag alleen maar beren op de weg: gaat een man met me uit, omdat ik Sonja ben of omdat ik Sonja ben?". Ze hoopt in de toekomst andere keuzes te maken op liefdesgebied. "Daarom ben ik ook voor Jan gegaan, een keuze met mijn verstand: ik kende hem van vroeger, hij was veilig en vertrouwd. Mijn therapeut wees me erop dat ik meer met mijn hart moet denken. Wat maakt het uit wat zo’n man denkt? Of wat de wereld meent? Mensen kijken toch wel en ik hoef niemand verantwoording af te leggen".

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders