Vorig jaar december ontspoorde de ogenschijnlijk perfecte liefdesrelatie van Sonja Bakker met Barry van Suijdam: de dieetgoeroe voelde zich bedreigd door zijn acute agressiviteit. Daarop deed Barry zijn emotionele verhaal in Story, en ging hij diep door het stof. Hij wil er alles aan doen om Sonja voor zich terug te winnen. Dat lijkt inmiddels gelukt, bewijzen onze romantische foto’s!

Drie weken terug deed Barry van Suijdam in Story zijn emotionele relaas over het liefdesdrama waarin hij met dieetgoeroe Sonja Bakker terechtgekomen was. De succesvolle vastgoedman trok het boetekleed aan en nam alle schuld op zich.

Article continues after the ad

Agressietherapie

Barry liet zich diep in zijn ziel kijken door Story. ‘Ik heb agressietherapie momenteel, dat gaat tot en met hypnose aan toe. Met Sonja was ik al in relatietherapie geweest, daar had ze ook veel aan gehad in haar vorige relatie. We gingen er altijd samen heen, zodat je ook naar elkaar kan luisteren, in plaats van alleen maar zelf aan het woord te zijn,’ vertelde Barry, die alleen nog maar kon hopen dat Sonja hem op enig moment weer een kans zou willen geven, vooral ook omdat hij haar 8-jarige zoontje Bram – uit haar vorige relatie met Jan Reus – enorm miste. Aan Story vertelde Sonja aansluitend op Barry’s verhaal dat ze nog altijd van hem houdt. ‘Ik vind het knap van Barry dat hij zegt wat fout is gegaan en dat hij daaraan werkt elke dag. De liefde is er nog steeds omdat Barry een heel bijzondere, lieve man is. Maar er is veel gebeurd, en de tijd zal het leren of we weer samenkomen.’

Ontspannen

Die tijd lijkt nu gelukkigerwijs aangebroken te zijn: afgelopen zaterdag wist Story-fotograaf Edwin Smulders op het strand van Bergen exclusieve foto’s te maken van een ontspannen wandelende Sonja en Barry. Er werden over en weer de nodige dolletjes gemaakt en de sfeer was uitgelaten. Aan alles was te zien dat de twee de draad weer hebben opgepakt en hun liefdesproblemen achter zich willen laten.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal, inclusief foto's, in Story. Editie 01 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.