De drie meiden van O'G3NE gaan met het lied 'Lights and Shadows' naar het Eurovisie Songfestival. Dit maakt een woordvoerder bekend aan het AD. Het lied is een meerstemmige powerballade en geschreven door de vader van de drie zusjes. 

Article continues after the ad

Magic

"Lighters in the air, find us over there, let me see you care and it feels like magic, like magic.." De zusjes wonnen met dit nummer het vijfde seizoen van The Voice of Holland. Ook dit is een meerstemmig nummer waar volgens velen de kracht van O'G3NE ligt. 

Kiev  

Op 11 mei is het moment daar! Dan staat O'G3NE in de tweede halve finale. Als het daar goed gaat, mogen ze deelnemen aan de finale op 13 mei in Oekraïne. Nieuw zal het Songfestival niet aanvoelen voor de meiden want ze deden in 2007 al mee aan het Junior Songfestival: ze eindigden als elfde. 

Vanavond zullen we eindelijk horen hoe het Songfestival lied klinkt. Na de persconferentie in Amsterdam zijn de zusjes namelijk op bezoek bij Humberto Tan in RTL Late Night. Hier zullen ze 'Lights and Shadows' live zingen. Laat maar horen dames! 

Beeld: Peter Smulders. Bron: AD, RTL Boulevard