Dat Waylon als achtste aan de bak moet in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival is goed nieuws. Songfestivalkenner Cornald Maas noemt de startpositie van Waylon "gunstig".

Wakkerschudden

"Het is goed dat Waylon niet moet openen of aan het begin zit. Met zijn nummer schudt hij iedereen weer wakker." Waylon vertegenwoordigt ons land volgende maand in Portugal met het ruige rocknummer Outlaw In 'Em. "Dat komt beter tot zijn recht na wat rustigere liedjes." Dat Rusland en Moldavië vlak voor Nederland zitten, is volgens Cornald bijzonder gunstig. "Voor ons zitten zes nummers die wat minder dwingend zijn. Noorwegen begint sterk", zegt de songfestivalkenner over de Noor Alexander Rybak. De zanger, die het liedjesfestijn in 2009 won, vertegenwoordigt zijn land dit keer met het stevigere That's How You Write A Song en opent op donderdag 10 mei de tweede halve finale. "De twee nummers voor ons zijn totaal anders dan Outlaw In 'Em. Rusland doet mee met een midtempo nummer dat zonder al te veel overtuiging wordt gebracht, Moldavië stuurt een soort jaren zeventig ballroom-lied. Daar zal vast publiek voor zijn, maar ik denk niet dat het gaat scoren bij de vakjury's."

Voortekenen

Dat Nederland bij de eerste negen optredende landen zou zitten, was al bekend. Eerder is via loting bepaald dat Waylon in de eerste helft van de tweede halve finale het podium op moet. De achtste plek die de zanger toebedeeld heeft gekregen, is volgens Cornald een goed teken. "De vier, vijf landen die goed liggen - Noorwegen, Nederland, Zweden, Australië en Oekraïne - zijn door de organiserende omroep en de EBU op de meest kansrijke plekken gezet. Dat lees ik tenminste af uit deze volgorde."

Gunstig

Toch moeten we nog niet te vroeg juichen. "Een startpositie kan soms uitmaken, maar een goed nummer moet het vanaf elke positie kunnen halen." Toch ziet de songfestivalkenner vooral gunstige voortekenen voor Waylon en Nederland. "Ook de bookmakers zijn gunstig gestemd."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP