Actrice Miryanna van Reeden zit de komende tijd niet verlegen om een anekdote op feesten en partijen. In een Haarlems bos kwam ze zo pijnlijk ten val, dat ze uiteindelijk moest worden gered door twee showbizzcollega’s.

Wat een rustige boswandeling had moeten worden, is voor actrice Miryanna van Reeden (52) uitgelopen op een pijnlijk avontuur. Tijdens het uitlaten van twee honden in een Haarlems bos kwam Miryanna ongelukkig ten val en brak haar onderarm. Ze kon dus niet met de auto naar het ziekenhuis rijden en het gezelschap – haar neef en nicht – was niet in het bezit van een rijbewijs.

Article continues after the ad

Scheel van de pijn

‘Een ambulance sturen ze alleen in levensbedreigende situaties, wat ik snap,’ liet Miryanna op social media weten. ‘Honden mogen niet in een taxi en niet in een ziekenhuis.’ Uiteindelijk besloot Miryanna met haar nicht een taxi te nemen naar het ziekenhuis waar haar onderarm in het gips werd gezet. Ze zag volgens eigen zeggen scheel van de pijn, maar moest een oplossing bedenken voor haar neef die nog in het bos stond bij haar auto, mét de honden.

Vrienden

Ze belde haar twee beste showbizzvrienden Dennis Overeem en Jasmine Sendar, die meteen in de auto sprongen om iedereen op te halen. Miryanna was zich er opnieuw van bewust hoe blij ze is met alle vrienden en familie om zich heen. ‘Wat is het fijn als je vriendelijkheid ontmoet als je zelf scheel van de pijn ziet en een beetje bang bent.’ 

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 6 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.