Rob Kemps heeft een magisch jaar achter de rug. Hij stond niet alleen in twee uitverkochte GelreDome's, maar hij werd ook voor het eerst vader. De zanger is al gewend aan zijn nieuwe rol.

RTL Boulevard ging op kraambezoek bij de Snollebollekes-zanger. De kersverse vader maakt meteen duidelijk hoe je de naam van zijn zoon moet uitspreken. 'Het is Manu,' waarbij hij de klemtoon op de -u legt. De naam is niet zomaar gekozen. 'We houden heel veel van Franse muziek en het komt van een heel mooie Franse chanson.' De zanger is niet vies van poepluiers en gaat er 's nachts geregeld uit om zijn zoon voeding te geven. Over de bevalling zegt hij: 'Ik vond het oprecht het allermooiste wat ik heb gezien.'

Geboorte

Manu werd op 8 november geboren. Vriendin Miriam was eigenlijk uitgerekend op 11 november, dus de baby kwam iets eerder op de wereld dan was verwacht. 'Zo mooi zo trots zo bijzonder alleen maar liefde dit weekend niet optreden maar knuffelen! Dank voor al jullie lieve gelukswensen!' schreeft Kemps destijds bij een foto van zijn pasgeboren kind.

Beeld: ANP

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.