Overspeldrama’s, twee scheidingen en tal van mislukte romances. Zo succesvol Jennifer Aniston als actrice is, zo dramatisch verloopt haar leven op amoureus gebied.

Het is misschien niet te geloven, maar Jennifer Aniston mag tijdens haar eerstvolgende verjaardag toch echt vijftig kaarsjes uitblazen! Een mooi moment voor de goed geconserveerde actrice om de balans eens op te maken. Beroepsmatig kan Jennifer terugkijken op succesjaren. Veel minder mierzoet ging het eraan toe in haar persoonlijke leven, waarin Jennifer nogal wat liefdesklappen kreeg te verduren. Als twintiger werd zij voor de eerste keer écht verliefd, op de inmiddels aan een hersentumor overleden acteur Daniel McDonald. De twee kregen een intense relatie die Jennifer na vijf jaar beëindigde, omdat zij meer liefdeservaring wilde opdoen. Later had zij veel spijt van deze breuk. Ooit vertelde zij hierover: ‘Daniel zou de ware zijn geweest, maar ik was 25 en ik was dom...’ Nieuw geluk vond zij bij Brad Pitt, aan wie zij door haar manager werd gekoppeld. Jennifer en Brad werden zó verliefd, dat zij dolgraag wilden trouwen. Glimmend van trots en blijdschap spraken zij in de zomer van 2000 het jawoord uit, waarna mooie huwelijksjaren volgden. Maar na vijf jaar was het liefdessprookje ineens voorbij. 

Lees meer over het liefdesleven van Jennifer Aniston in Story editie 17. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Rights Managed (HH)

 

 

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.