De twee mogen het eindelijk van de daken schreeuwen: boer Bastiaan is hoteldebotel van Milou. De tortelduifjes zijn zo verliefd dat er heel snel een liefdesbaby kan komen. 

Bastiaan wil namelijk heel erg graag een gezin stichten, iets wat voor de boer niet lang hoeft te duren als het aan hem ligt.

Article continues after the ad

Kinderen

'Ik ben hartstikke verliefd op Milou. Ik wil wel graag een gezin gaan stichten en dat hoeft ook niet jaren meer te duren. Dat is wel wat in het toekomstbeeld ligt.' Milou denkt daar net zo over. 'Ja, dat was uiteindelijk wel de insteek', zegt ze tegen RTL Boulevard.

Verliefd

Nadat zondag bekend werd dat Milou en Bastiaan een stel zijn, plaatste de blije boer direct foto's van Milou op social media. 'Samen met mijn allerliefste Milou! Ik ben onwijs dol op je!! Eindelijk mogen de gordijnen open  Ik ben heel dankbaar dat ik deel mocht nemen aan dit bijzondere avontuur en dat ik heb gevonden waar ik naar op zoek was!'

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samen met mijn schatje in de bergen bij Frankfurt - afgelopen winter :-)

Een bericht gedeeld door Bastiaan van 't Westeinde (@boer_bastiaan) op

Avontuur

Ook Milou is heel blij dat nu iedereen het eindelijk mag weten. 'Wat heerlijk dat ik het eindelijk, na maanden in het geheim samen te zijn geweest, van de daken mag schreeuwen hoe gek ik op jou ben! Dat jij uit al die brieven nét mij zou kiezen had ik nooit durven dromen. Wat een waanzinnig mooi avontuur, een gekke en soms emotionele rollercoaster, hebben we mogen meemaken', schrijft ze bij een foto van Bastiaan en haar. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat heerlijk dat ik het eindelijk, na maanden in het geheim samen te zijn geweest, van de daken mag schreeuwen hoe gek ik op jou ben! Dat jij uit al die brieven nét mij zou kiezen had ik nooit durven dromen. Wat een waanzinnig mooi avontuur, een gekke en soms emotionele rollercoaster, hebben we mogen meemaken! Naast jou, @boer_bastiaan heb ik ook twee schatten van vriendinnen erbij: @eliseepker & @madel1991 . Ongelooflijk dankbaar voor wat Boer zoekt Vrouw me allemaal heeft gebracht. En ongelooflijk dankbaar voor de mensen, die dit mogelijk hebben gemaakt: Yvon, @coretmarianne, en het hele productie team! Wat had ik met jullie van doen. Terwijl wij lekker in die hot tub lagen, zaten jullie in -20 vrieskou te verkleumen. En natuurlijk mega dank aan m’n steun en toeverlaat, m’n allerliefste vriendinnetje @kim_ottenheim. Zonder jou had ik de stap misschien nooit durven zetten! 📸 Yvon Jaspers, vlak na het keuzemoment #boerzoektvrouw #bzv #liefde #zeeland

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚒𝚕𝚘𝚞 (@miloumartina) op

Liefde

Ook Elise, de vrouw die Bastiaan niet koos, wenst het koppel heel veel liefde. 'Yesssss het hoge woord is eruit!!!! Eindelijk mag de wereld zien wat voor een geweldig stel jullie zijn. Ik wens jullie niets dan alle geluk van de wereld en heb er alle vertrouwen in dat jullie voor elkaar zullen gaan 14 april mogen eten bij Boer Bassie en zijn schone dame uit Frankfurt. Ook achter de schermen spat de liefde er vanaf', schrijft ze bij een foto van het drietal.

Bron: RTL Boulevard/Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.