Rodney Sneijder schept verwarring over zijn relatiestatus met Gaby Blaaser. Hij plaatste opnieuw een hint naar Gaby op zijn Instagram Stories en vertelt na een eerdere ontkenning nu weer een ander verhaal aan Shownieuws

In een Instagram Story van Rodney was te zien hoe hij in zijn auto rijdt en het nummer: Door ‘T Lint van Frenna luistert. ‘Ja voor je liefde gaat een youngin’ door ‘t lint en ik ga echt niet knock-out,’ zingt Frenna in deze hit. Rodney tagt Gaby Blaaser in het bericht, dus we zouden kunnen concluderen dat er toch iets meer speelt tussen de twee.

Article continues after the ad

Verloofd

Als Shownieuws Rodney vraagt naar Gaby, zegt hij:  ”We zijn inmiddels verloofd, wonen samen en Gaby is zwanger van ons eerste kindje.” Deze uitspraak bleek al snel een grap te zijn, maar Rodney vertelt nog wel iets opvallends als er gevraagd wordt of hij het erg vindt dat er over wordt geschreven door de media. ”Haha is hun goed recht toch? Waar rook is, is vuur, zeggen ze.”

Ontkenning

Rodney ontkende eerder in Shownieuws dat er iets speelde tussen hem (of zijn broer Wesley) en Gaby. “We hadden zaterdag een feestje, dus zodoende dat ik hun heb uitgenodigd (Gaby en haar vriendin, red.). Ik ben bevriend met een vriendin van Gaby en zodoende dat Gaby er af en toe ook bij is. (…) Het is allemaal puur vriendschappelijk, daar hoeft niemand wat achter te zoeken.” 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP