De Meilandjes brengen dit jaar Kerstmis door in de sneeuw waarbij ze misschien ook nog eens het noorderlicht te zien krijgen. 

Martien, Erica, Maxime en Claire gaan naar Lapland. 

Article continues after the ad

Wijnen, wijnen?

In het programma komen natuurlijk ook de voorbereidingen voor de grote reis voorbij. De belangrijkste vraag: hoe krijgt de familie zo veel mogelijk wijn mee in de koffer?

Sneeuw

In Lapland schijnt dat namelijk nogal moeilijk te verkrijgen te zijn. Daarnaast komt alles voorbij wat Lapland te bieden heeft: sleeën met husky's, een ijscafé en een kerstdiner.

Lege agenda

De familie Meiland doet het tot het einde van het jaar rustig aan. Martien en Erica moeten bijkomen van weer een enerverend jaar, zo vertellen ze in RTL Boulevard.

Even niets

'Als mensen mij recht op de man vragen ben je moe, zeg ik: ja ik ben moe', aldus Martien. Hij en Erica hebben daarom verder niet veel gepland in december. 'Vanaf volgend week is de agenda vrijwel leeg. Dat moet ook echt hoor', vult Erica aan.

De Meilandjes gaan door

In het nieuwe jaar volgt waarschijnlijk wel weer een nieuwe serie van Chateau Meiland. 'Anderhalf miljoen kijkers hadden we de laatste uitzending dus ja meneer De Mol zou wel gek zijn als hij zegt: 'we gaan stoppen'. Maar er zal toch een dag komen, misschien is dat volgend jaar al, dat we zeggen: 'het is klaar. Chateau Meiland was een enig ding in ons leven, maar we gaan door.'

Fit worden

Daar is voorlopig nog geen sprake van, zegt Erica. 'Zolang wij het leuk blijven vinden en als de mensen ons leuk blijven vinden, gaan we gewoon door. We moeten nu opladen en wel weer fit zijn. Derde week januari beginnen we weer.'

Kerst met de familie Meiland is van 22 december tot en met 24 december te zien.

Bron: RTL Boulevard/ANP Beeld: SBS6

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.