Marga Bult (61) is weer gelukkig in de liefde. Er werd al langer gefluisterd over een nieuwe vlam voor de Twentse zangeres, en nu bevestigt ze zélf haar relatie.

Ex-manager

De blondine bevestigt haar nieuwe relatie in een bericht op Facebook. Ze is als een blok gevallen voor haar ex-manager Ludo Voeten. "Dat we elkaar uit het verleden al kenden, we spraken elkaar tientallen jaren nauwelijks, bracht sowieso al iets vertrouwds met zich mee. Hoe dan ook....dit is hem!", schrijft Marga. De zangeres is gek op haar nieuwe vlam. "Een lieve zorgzame man met wie ik al een tijdje erg happy ben. Hopelijk is ons samen een mooie en ontspannen toekomst gegund in de herfst van ons leven", aldus Marga over Ludo.

Lang verleden

Marga meldt dat ze acht maanden gelukkig is met haar ex-manager. Ze kennen elkaar uit de tijd dat Marga in de groep Babe zat en meedeed aan het Eurovisiesongfestival. De zangeres was eerder getrouwd met Jan van Ingen.

Beeld: Edwin Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)