Boer Olke moet wel één van de meest besproken boeren van het afgelopen Boer zoekt Vrouw-seizoen zijn. Hij wilde zijn hart aan Sandra geven, maar zij trapte erop. Een relatie zag ze uiteindelijk toch niet zitten. Hij is inmiddels verliefd op de Zuid-Afrikaanse Texaan Karen en doet nu een boekje open over Sandra.

Lees ook: De échte reden waarom Sandra boer Olke de rug toekeerde

Contact

Op de vraag of Olke nog contact heeft met Sandra vertelt hij: 'Na de citytrip hebben we nog wel af en toe contact gehad. Ik had beloofd om een kopje koffie met haar te drinken als ik in Nederland was voor de reünie, maar dat hebben we uiteindelijk niet meer gedaan. Ik had inmiddels een relatie met Karen en had niet echt meer behoefte aan contact met Sandra.' Toch zien de twee elkaar al heel snel. 'Zaterdag bij de Afterparty zien we elkaar weer en maakt zij ook kennis met Karen. Ik ben niet boos om alles wat er gebeurd is. Nu heb ik Karen ontmoet, dat was anders ook niet gebeurd. Ik blijf gewoon positief, heb een goede tijd met Sandra gehad en dat is anders afgelopen dan gedacht, maar dat ben ik al bijna weer vergeten.'

Nieuwe liefde

Na het Boer zoekt Vrouw-avontuur vond Olke al snel de liefde bij Karen. Wat maakt haar nu leuker dan Sandra? 'Ze is ontzettend lief, zorgzaam, heeft hele droge humor en we kunnen goede gesprekken voeren', onthult de boer. 'Soms vliegen er ineens een paar uur voorbij wanneer we zitten te kletsen. Het gaat zo makkelijk. Hoe ze ook reageert op sommige dingen, dat viel me echt op.' Hij maakt er geen geheim van dat hij ontzettend blij is met zijn vriendin. 'Een maand geleden ongeveer waren alle koeien ontsnapt. De kinderen waren toevallig thuis, dus die moesten met mij midden in de nacht uit bed om achter de koeien aan te gaan. De volgende dag sprak ik Karen en vertelde ik over de ontsnapping. Haar reactie was: “Waarom heb je me niet gebeld?” Dat vind ik een leuke reactie, dat ging wel door mijn hart heen. Dat vind ik gewoon heel positief. Ik ben heel blij met haar.'

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron en beeld: KRO-NCRV

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders