Verdrietig nieuws voor presentatrice Linda Hakeboom: in het ziekenhuis kreeg ze geen goed nieuws van de artsen te horen. 

Bij de presentatrice en documentairemaakster, die wordt behandeld aan borstkanker, zijn toch uitzaaiingen vastgesteld.

Rotdag

Iets wat in eerste instantie niet het geval was. 'Vandaag is een rotdag... er zijn helaas toch uitzaaiingen gevonden', laat Linda haar volgers weten op Instagram. Vorige week meldde ze nog opgelucht dat er geen uitzaaiingen waren.

Article continues after the ad

'Ik ga nog steeds moedig voorwaarts, maar ik kan niet ontkennen: het is best even slikken als de hele situatie voor je gevoel steeds een stukje erger wordt.'

Knobbeltje

Een paar weken geleden kreeg Hakeboom te horen dat het - na het ontdekken van een knobbeltje in de borst - niet goed zat. Ze had borstkanker. Het nieuws is bij haar ingeslagen als een bom.

'Ik heb borstkanker... Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier merk ik', schrijft ze in haar post. Linda weet nog niet hoe haar toekomst eruit gaat zien. Iedereen waarschuwt ze hoe belangrijk het is om geregeld de borsten te controleren.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

Presentatrice

De 34-jarige Linda Hakeboom is bekend als presentatrice van Rambam. Ook was ze te zien in Spuiten en slikken op reis. Daarnaast maakte ze documentaires over de muzikanten Jett Rebel en Douwe Bob.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wilde deze hier ook nog even delen. Want oprecht: dank dat jullie er zijn 🥺Je kunt ineens zomaar iets zo ingrijpends onder de leden hebben. Het gevoel dat er een klein legertje aan goede mensen achter je staat is onbetaalbaar. Ik ken jullie lang niet allemaal, en -ik blijf maar herhalen, want ik voel me een beetje schuldig- ik kan niet alle dm’s beantwoorden. Maar weet dat je me kracht geeft en wellicht jezelf ook een beetje. Aan al mijn mede-lotgenoten, (wie heeft hier een beter woord voor honestly 🤯) het spijt me zó voor jullie dat jullie deze klote diagnose ook hebben gekregen, maar we zijn er nog en we gaan elkaar steunen. En weet je, misschien worden we er zelf nog een beetje wijzer van along the way. Ofzo. Ik ben een beetje emo nu. Lang verhaal kort: THIS SUCKS, BUT LIFE DOESN’T 🧡

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.