In Linda's Wintermaand liet Martien Meiland al weten dat er problemen waren met hun woonboerderij in Hengelo. 'We krijgen brieven dat we hier waarschijnlijk helemaal niet mogen wonen', vertelde de voormalig kasteelheer eind december. Nu blijkt dat de familie inderdaad van het terrein moet vertrekken, zo meldt Erica aan NU.nl

Ik Vertrek

'Door problemen met de gemeente Bronckhorst zullen wij hier op termijn moeten vertrekken,' laat Erica Meiland weten aan NU.nl. Daarmee bevestigt ze de problemen die er waren met het bestemmingsplan. 

Article continues after the ad

Nieuwe bestemming

Het is verder nog niet bekend wanneer de familie hun stulpje in Hengelo moeten verlaten en waar ze dan heen gaan. Maar Erica laat weten dat de kans groot is dat de familie weer teruggaat naar Noordwijk, waar ze vandaan kwamen én waar dochter Montana nog altijd woont. 

Grote plannen

Martien baalt er verschrikkelijk van. 'Ik vind het wel heel erg, hoor. M'n living is net klaar. Heb net dat prachtige tijgerbehang er op zitten.' Ondanks de huizenstress, probeert de realityster het optimistisch in te zien. 'Je moet toch door? Je kan wel gaan zitten janken, maar daar schiet je niks mee op. Ik vind het wel jammer, want we hadden veel plannen met de boerderij,' aldus Martien in Linda's Wintermaand. 

Samenwonen

Dochter Maxime gaat minder last krijgen van de plotselinge en niet gewenste verhuizing. Erica liet dinsdag aan RTL Boulevard weten dat dochter Maxime en haar vriend Leroy gaan samenwonen. Leroy heeft zijn appartement in Hoofddorp al verkocht en daarom zijn de twee tortelduifjes dringend opzoek naar een huisje waar ze, samen met dochter Claire, kunnen gaan wonen. 

Vaarwel chateau

Voor de familie zal een bod op het chateau dan ook zeer welkom zijn. En inmiddels lijkt het einde van het avontuur in Frankrijk in zicht. Er een Nederlandse man zeer geïnteresseerd in het Franse stulpje, hij moet alles alleen financieel nog rond zien te krijgen. 'Er is een Nederlandse mijnheer geweest met een speciaal document om naar Frankrijk te mogen reizen. Die is dus wel heel erg serieus geïnteresseerd', aldus Martien in De Telegraaf.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.