Chantal Janzen (41) werd vanochtend op ludieke en lieve wijze verrast door haar man. De presentatrice kreeg namelijk een foto doorgestuurd waarop te zien is hoe zij, met mond open, slaapt. 

De man van Chantal stuurde haar vanochtend een kiekje waarmee hij duidelijk maakt hoe trots hij op haar is én hoe hij haar het allerliefste ziet. Uiteraard deelde de presentatrice deze heerlijke foto met haar volgers. 

Niks meer aan doen

‘Zo vind ik je 't leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen. 'N prijs is mooi, genomineerd zijn is mooi, maar ons leven daarbuiten is het allermooist. We zijn trots op jou en houden van jou', schrijft haar man bij de foto. 'Van je familie moet je 't hebben. Maar écht hoor', reageert Chantal. 

Genomineerd 

De presentatrice is genomineerd voor Gouden Televizier-Ster Presentatrice en neemt het op tegen Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen. Op Instagram bedankt ze alvast haar stemmers: 'door jullie mag ik daar vanavond in Carré zitten tussen die geweldige leuke sterke vrouwen @evajinek en @miljuschka . Omdat JULLIE op me gestemd hebben. Dat waardeer ik erg en vind ik ongelofelijk lief', aldus Chantal. 

Article continues after the ad

Bekijk hieronder de foto die zij vanochtend van haar man ontving. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze foto kreeg ik vanochtend vroeg van mn man met daarbij: ‘Zo vind ik je t leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen. N prijs is mooi, genomineerd zijn is mooi, maar ons leven daarbuiten is het allermooist. We zijn trots op jou en houden van jou.’ Van je familie moet je ‘t hebben. Maar écht hoor❤️ En lieve allemaal: alvast dank beste stemmers, door jullie mag ik daar vanavond in Carré zitten tussen die geweldige leuke sterke vrouwen @evajinek en @miljuschka . Omdat JULLIE op me gestemd hebben. Dat waardeer ik erg en vind ik ongelofelijk lief 🙏🏻❤️ #Televizierring

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.