Mike is de man die het hart van Rachel Hazes al een poos sneller laat kloppen. Maar gaat het nog wel goed nu de twee door de coronacrisis 'noodgedwongen' 24 uur op elkaars lip zitten?

Omdat Rachel met haar longen in de risicogroep van het coronavirus valt, verbleef ze bij de familie Kluivert in Spanje. 

Article continues after the ad

De deur uit?

En ja, daar was ook Mike bij. De ultieme relatietest dus: elke dag bij je partner en elke dag bij de vrienden van je partner. Is hij geslaagd?'Inderdaad, samen in quarantaine is een behoorlijk relatietest maar daar zijn we dubbel en dwars voor geslaagd. Hij is nog steeds heel lief voor me. Dat is hem natuurlijk geraden ook, anders zet ik hem meteen de deur uit, haha!', zegt ze in Story. 

Echte vriendschap

Rachel is heel dankbaar dat ze bij haar lieve vriendin Rossana mocht blijven in Spanje. Zij heeft er alles aan gedaan om Rachel naar Spanje te krijgen, zodat ze daar in quarantaine kon gaan. Rachel: 'Moet je nagaan, zij was nota bene degene die zich zorgen maakte om mij, omdat ik problemen heb gehad met mijn longen! Rossana heeft er alles aan gedaan om me daarheen te krijgen, ondanks dat ze zelf ook heel voorzichtig moet zijn. Nou, dan hoef je denk ik niet meer uit te leggen dat dat een echte vriendschap is, hè?'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#50 ❤️

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Rare tijd

Vijf weken is lang, maar daar hadden Rachel en Mike geen moeite mee. 'Natuurlijk was het een rare periode, maar in die vijf weken is er geen onvertogen woord gevallen. Het was alleen maar lekker daar. Ik heb in Spanje bovendien goed aan mijn tweede boek kunnen werken. Gelukkig wel, want sinds ik weer in Nederland ben, is daar helemaal niets meer van gekomen, vanwege alle stress met de verhuizing', aldus Rachel. Inmiddels is Rachel verhuisd naar het huis in Mijdrecht dat ze kocht met haar nieuwe liefde Mike. 

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.