Sjoukje Hooymaayer heeft besloten zich niet verder te laten behandelen aan kanker. De 77-jarige actrice, die haar rol in de musical My Fair Lady vorige week neerlegde vanwege haar ziekte, laat in een brief weten af te zien van zware en ingrijpende behandelingen.

'Omdat de kans op genezing minimaal is, heb ik na overleg met mijn kinderen en de oncoloog besloten hiervan af te zien', schrijft Sjoukje in de brief, die De Telegraaf publiceerde. Sjoukje heeft eierstokkanker in een ver gevorderd stadium.

Ondanks haar ziekte neemt Sjoukje nog geen afscheid van het publiek. 'Ik wil absoluut, als dat gaat, weer het toneel op om met volle teugen te genieten van de interactie met de zaal en van mijn collega's. Want dát ervaren geeft energie en joie de vivre. Het leven moet geleefd en gevierd worden.'

Theaterproducent Hans Cornelissen hoopt dat Sjoukje volgende maand weer op het podium kan staan. 'Sjoukje heeft aangegeven haar rol in My Fair Lady in elk geval nog één keer te willen spelen. Misschien wel vaker, maar dat mag zij aangeven', zegt Cornelissen in De Telegraaf. 'Hopelijk zal ze in mei, tijdens de reeks in Carré, de rol kunnen oppakken. Misschien nog eerder, dat weten we nog niet.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

(ANP)

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders