Sita Vermeulen (40) verwacht haar eerste kindje met vriend Daniël. De zangeres trok er dit weekend op uit met de boot. Op een foto is te zien dat haar babybuik flink gegroeid is.

Half maart maakte Sita heuglijk nieuws bekend met een prachtige video: de voormalig ‘K-otic’-zangeres verwacht in september haar eerste kindje. Inmiddels is ze over de helft van haar zwangerschap en brengt ze in beeld hoe haar buik in de tussentijd gegroeid is. De zangeres liet zich afgelopen weekend fotograferen tijdens een boottocht op een zonnige dag.

'Prachtig zwanger'

Sita wordt overladen met complimenten. 'Wat ben je mooi zwanger,' reageert een Instagramvolger. 'Je bent prachtig!! Knappie! En zo verdomd blij voor jou,' schrijft een ander.

Ex van Froukje de Both

Sita Vermeulen is dolgelukkig met Daniël Sleutel. Zó gelukkig zelfs dat de twee zijn gaan samenwonen in het pittoreske Ilpendam. ‘Ik heb een tijd in Amsterdam gewoond,’ vertelt Daniël aan Story. ‘Maar eerlijk gezegd was ik de drukte wel een beetje zat. Nu woon ik in Ilpendam bij Sita.’ Dat ze nu weer zo gelukkig zijn, had het liefdeskoppel niet kunnen bevroeden toen ze eerder besloten hun relatie te verbreken. ‘We zijn even uit elkaar geweest,’ vertelde Sita destijds aan Story. ‘Die breuk hadden we allebei even nodig om na te denken. Met een perfect resultaat.’ Overigens is Sita’s geliefde geen onbekende in het showbizzwereldje. Eerder beleefde hij een romance met Froukje de Both, in de tijd dat zij in Goudkust schitterde als Mariëtte Zomers.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.