Verschillende bekende Nederlanders vieren zondagavond pakjesavond. Op Instagram delen de sterren foto's van cadeautjes en gezelligheid met de familie.

'Hoog bezoek. #fijnepakjesavond', deelt actrice Marly van der Velden, bij wie Sinterklaas op bezoek is gekomen. Van der Velden is moeder van kinderen Sammy-Rose, Jackie-Rey en Jimi-Jones. De Sint heeft het maar druk, want ook aan Bas Smit en Nicolette van Dam heeft hij een bezoek gebracht. 'Heerlijk avondje', deelt Smit, die vader is van kinderen Lola-Lily en Kiki-Kate.

Tekst gaat verder onder de post.

'Fijne Sinterklaas'

'Heerlijk avondje is gekomen… Fijne Sinterklaas allemaal!', wenst Jan Smit zijn volgers toe. Ook bij Tim Douwsma kwamen de pieten op bezoek, zo is te zien op zijn Instagram. 'De cadeaus zijn binnen! Pakjesavond kan beginnen', schrijft hij. 'Genieten van dit soort momenten!'

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de posts.

Wietze de Jager mocht zelfs even op schoot bij Sinterklaas, die op het adres van de Radio 538-dj een biertje opentrok. Tot slot bracht Sinterklaas ook nog een bezoek aan Roxeanne Hazes, partner Erik en hun zoontje Fender.

Bron: ANP | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.