Een moeilijke dag voor Simone Kleinsma, vandaag precies die jaar geleden is haar man Guus overleden aan de gevolgen van problemen aan het hart. 

De actrice herdenkt haar man met een mooie tekst op Instagram.

Article continues after the ad

'Waren er maar bezoekuren in de hemel', zo schrijft Simone bij een tekening van een man en vrouw die samen op een bankje zitten. Haar post kan rekenen op een hoop steun. Zo reageren Chantal Janzen, Freek Bartels, Danny de Munk en Celine Schoenmaker allemaal met hartjes.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️💜❤️

Een bericht gedeeld door Simone Kleinsma (@simonekleinsma.official) op

Hartproblemen

De man van Simone is op 3 maart 2017 onverwachts overleden op 69-jarige leeftijd. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen met hartproblemen en is daar overleden. 'In totale verbijstering laat de familie weten dat Guus Verstraete vanochtend vroeg op 69-jarige leeftijd is overleden. De familie vraagt hun privacy te respecteren', zo zei de familie destijds in een verklaring.

Rouwen

Hoe het nu met haar gaat drie jaar na de dood van haar man? ‘Ik kan het alleen en ik red het. In het begin: het moet maar. Je moet door, het is niet anders. Leuk is het niet, verre van dat zelfs, en het zal nooit zo leuk worden als het was. Het moet een plekje krijgen, luidt het gezegde, maar een plekje krijgt het nooit. En toch: ik sta nog steeds rechtop, het is nog lang niet afgelopen, en het is zeker de moeite waard', zei de actrice in interview met de Volkskrant.

Acteren

Simone is na twaalf jaar opnieuw te zien in de comedy Kees & Co, en vanaf zondag 8 maart staat de actrice op de planken van Hello, Dolly! in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. 

Beeld: Peter Smulders | Instagram/ de Volkskrant

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.