Een halfjaar geleden verloor Simone Kleinsma haar grote liefde Guus Verstraete. Zondag staat ze op de planken in de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Ze vertelt over de moeilijkste periode uit haar leven. 

Geen handboek

Simone was te gast in De Wereld Draait Door om over haar nieuwe theatervoorstelling te praten. Daar kwam ook het overlijden van Guus ter sprake. De musicalster geeft aan dat het redelijk gaat. "Ik doe mijn best, er is geen handboek voor. Eigenlijk hobbel ik maar wat."

Groot verdriet

Ondanks haar grote verdriet, besloot ze toch om door te gaan met de musical. "De productie van Was Getekend, Annie M.G. stond al vast", vervolgt ze. "Ze vroegen me of ik het wilde uitstellen, maar ik weet uit ervaring dat het toch wel helpt om aan de slag te gaan. Ik was blij dat ik de eerste maanden niets anders had dan rouwen. Ik deed eigenlijk maar wat. Het gebeurt en opeens staat je leven op z'n kop."

Zonder jou

Dat het leven van Annie M.G. Schmidt in sommige opzichten op dat van Simone lijkt, maakt het extra moeilijk. Het nummer Zonder Jou schreef Annie na het verlies van haar man, en komt ook voor in de musical. De blondine vertelt dat ze op het begin de woorden niet uit haar mond kreeg. Inmiddels gaat het beter. Het nummer werd afgespeeld in De Wereld Draait Door waarna het publiek en goede vriend Paul de Leeuw volschoten. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders