Simone Kleinsma is geen typische glamourvrouw. Maar als ze onder handen genomen wordt door (haar)stylist en goede vriend Leco van Zadelhoff, is ze dat zéker wel. De Kees & Co-actrice wordt overladen met complimenten.

Leco slingerde een prachtig kiekje van Simone op sociale media nadat hij haar had voorzien van een mooie make-up look en een fraai kapsel. 'Glamming de heerlijke leuke lieve knappe “ageless” Simone,' schrijft hij bij de foto. Zijn volgers kunnen nauwelijks geloven dat de blondine 61 jaar is. 'Wow, is dit 100% natuurlijk?', vraagt een nieuwsgierige fan. Leco onthult dat de musicalactrice niet aan zich heeft laten sleutelen. 'Wat is ze mooi, een bijzondere vrouw,' complimenteert een andere fan. 'Leco, wat ben je toch een kunstenaar!'

Article continues after the ad

Groot verlies

Toen Simone twee jaar geleden haar man tv-regisseur Guus Verstraete verloor, stortte haar wereld in. Ondanks haar grote verdriet besloot Simone vrij snel na het overlijden van Guus toch weer aan het werk te gaan, zodat ze haar dagen niet als een eenzame weduwe zou slijten. Met de voorstelling Was getekend, Annie M.G. Schmidt stond Simone avond aan avond op het podium en zocht ze buiten het zicht van de schijnwerpers naar een manier om het verlies van Guus een plekje te geven. ‘De stilte is enorm,’ vertelde Simone daarover in Het Parool. ‘Het alleen wakker worden, en dat er niemand is om ’s ochtends gedag tegen te zeggen.’ Intussen zijn de scherpste kantjes van het verdriet afgesleten, maar dat betekent niet dat Guus geen grote rol meer speelt in het leven van Simone. Zijn levenslessen spoken nog dagelijks door haar hoofd.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.