Simone Kleinsma vertelt na het overlijden van haar man Guus Verstraete voor het eerst over haar verdriet. Vijf maanden geleden overleed hij, geheel tegen alle verwachtingen in. 

Grote liefde

Simone en Guus waren 31 jaar samen. De musicalster verloor niet alleen haar grote liefde, maar ook haar beste maatje. "Ik denk voortdurend: hoe ga ik dat in hemelsnaam doen? Het is zo anders dan voorheen. Guus en ik hebben 31 jaar elkaars leven gedeeld. We bespraken altijd alles, ook over werk. Hoe kan het beter? En welke keuzes worden er gemaakt? Wat doen we wel, en wat niet? Guus had zo’n groot aandeel daarin." vertelt ze in een openhartig interview met PS van de Week. 

Stilte

De BN'er moet enorm wennen aan een leeg huis. "De stilte is enorm. Het alleen wakker worden, en dat er niemand is om ’s ochtends gedag tegen te zeggen. Ik doe het wel, bij dat kaarsje." Simone heeft gelukkig veel aan de steun die ze krijgt. "Nu moet ik, 59 jaar oud, opnieuw de weg vinden. Al ben ik gezegend met vrienden die me door die eerste periode heen hebben gedragen. Nog steeds zijn ze in de buurt. Ik heb veel liefde gekregen. Van mijn broer, van Joop en Janine van den Ende, van Paul de Leeuw die geregeld binnenvalt met potjes en pannetjes. Van mensen die me na aan het hart liggen."

Hartproblemen

Eind februari werd Guus opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Begin maart overleed hij. Op dat moment was Simone onderweg naar haar man om hem op te halen uit het ziekenhuis, de specialisten hadden net besloten dat hij naar huis mocht. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders