Tot nu toe zijn er vijf aangiftes van mogelijk strafbare zedenfeiten en twintig meldingen van mogelijk ongepast en seksueel grensoverschrijdend gedrag gedaan tegen personen die betrokken waren bij het tv-programma The Voice of Holland. Simon Keizer (37) was maandagavond te gast in Beau en vertelt onder andere dat hij contact heeft gezocht met Jeroen Rietbergen (50) en Linda de Mol (57).

Simon was samen met Nick Schilder in de eerste drie seizoenen coach van het talentenprogramma. De zanger geeft aan dat hij, net als Waylon, nooit iets heeft meegekregen van de misstanden. 

Wangedrag

In de tijd dat Simon coach was, is er nooit iemand naar hem toegekomen. 'Dat betreur ik heel erg. Die band had ik dan warmer gewild', laat de zanger weten. 

Contact

Ook laat Simon weten dat hij contact heeft gezocht met zowel Jeroen als Linda. 'Ik heb hem geappt op dag één toen nog niet alle ins en outs naar buiten waren', vertelt hij in Beau. Iets waar de zanger nooit een reactie op heeft gekregen. 'Ik heb Linda geappt, omdat je hen kent. Je hebt dag in, dag uit met elkaar opgetrokken.'

Article continues after the ad

Flirt

Hoewel Simon ontzettend geschrokken is nadat alle ins en outs naar buiten zijn gekomen, verbaast hij zich over één ding niet. 'Deel één verbaasde mij niet, omdat Jeroen Rietbergen een flirt is. Vraag het eenieder die hem kent: hij is een flirt. Maar tot wanneer is het een flirt en wanneer ga je een grens over? Dat blijkt gebeurd te zijn.' Zo laat de zanger weten dat Rietbergen ook een keer zijn vrouw heeft proberen te versieren. 'Mijn vrouw zei op dag één: 'Hij versierde mij ook met jou ernaast. Hij versierde mij, bij wijze van spreken, ook.' Maar wat ik zeg: op een gegeven moment is het geen grap meer. Is het niet meer lollig. Dan moet het ophouden', aldus Simon. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.