Simon Keizer heeft opnieuw een vlog gemaakt over zijn dochtertje Kiki. In een video op het YouTube-kanaal van het Volendamse duo Nick & Simon vertelt de zanger dat hij nog steeds op een enorme roze wolk leeft, maar dat hij ook al de keerzijden van het vaderschap heeft meegemaakt.

Article continues after the ad

''En dan ben je opeens vader'', begint Simon zijn vlog. ''Wat je dan altijd hoort, is dat niets er meer toe doet, niets is meer belangrijk en ik ervaar dat ook zo. Het enige wat telt is dat kindje.'' Ook zijn vlog doet er dus niet toe. Keizer waarschuwt dat het rommelig is, omdat hij er gewoon niet veel tijd voor heeft gehad.

Keizer leeft nog steeds in een bubbel en is alleen bezig met de baby. ''Opeens weet je wat stuwing is, opeens weet je wat tepelhoedjes zijn, opeens weet je wat spuitpoep inhoudt.'' Maar de mooiste taak van de vader is volgens Simon de aangifte van het kindje. ''Kiki Keizer bestaat officieel nu ook. Toch handig'', zei de zanger na zijn bezoek aan het stadhuis.

Valse start

Simon beantwoordt daarna wat vragen. ''Inmiddels gaat het heel goed met Kiki. Ze had een beetje een valse start, omdat ze naar later bleek een voedingsprobleem had. In de eerste dagen viel ze meer dan 10 procent af en dat is gevaarlijk. Daarbij had ze meer dan 38 graden koorts.'' Kiki moest daarom terug naar het ziekenhuis voor allerlei testen. Gelukkig ging het snel beter. ''Ze is weer helemaal de oude. Ze is zoet, lief, om op te vreten en veel te knap. Ik houd van lelijke baby's en ze is echt veel te knap.''

Tot slot laat Simon weten dat Kiki waarschijnlijk niet meer prominent in zijn vlogs zal verschijnen. ''Het voelt niet goed'', legt de Volendammer uit. ''Het is een heel klein schepseltje die er niet voor heeft gekozen dat haar vader in de schijnwerpers staat.'' Fans moeten genoegen nemen met de foto's die hij eerder op Instagram plaatste. ''Ze wordt niet genegeerd'', benadrukt Keizer. Hij filmt haar voortaan voornamelijk van de achterkant of van een onherkenbare kant.

Aangifte

Hij filmt ook de aangifte van de geboorte van Kiki.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP