Simon Keizer (36) heeft op Instagram een tweetal eerlijke foto's gedeeld. Eerst een 'perfecte' en dan de realiteit. De zanger krijgt veel complimenten van zijn volgers, maar ze vinden het vooral ook erg hilarisch.

Eerlijke foto Simon Keizer

'Instagram vs. reality', schrijft Simon bij de twee foto’s, waarop hij met een ontbloot bovenlijf te zien is. Op de eerste foto is te zien hoe hij een beetje gedraaid naar de camera staat, terwijl hij zijn buik inhoudt en het licht perfect op zijn lichaam schijnt. Met het andere plaatje laat de Volendamse zanger de realiteit zien, door ietwat onderuit gezakt te staan en zijn buikspieren volledig te ontspannen. Ook zijn gezicht spreekt boekdelen.

Article continues after the ad

Hilarisch

Vooral met zijn blik op de tweede foto weet Simon een lach op het gezicht van zijn volgers te toveren. 'Ik vind je gezicht hilarischer dan dat minibuikje', luidt een van de vele reacties. 'Dat gezicht erbij, HI-LA-RISCH!!!', vult iemand anders aan. Ook kan de zanger rekenen op heel wat complimenten. 'Je ziet er top uit, man. Je hebt een mooi gezin, je kan prachtig zingen, wat wil je nog meer!', schrijft een fan.

De tekst gaat verder onder de foto.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick & Simon (@nickensimon)

Kiki

Hoe dan ook is Simon niet bang om zich van zijn gevoelige kant te laten zien. Onlangs vertelde hij openhartig over het feit dat hij in het begin weinig vreugde voelde met zijn dochtertje. 'Ik zag bij Annemarie heel veel geluk als ze met Kiki bezig was, en dat wat ik zag, voelde ík niet. Ik dacht: hier klopt iets niet', gaf hij toe in de podcast van Gwen van Poorten. Keizer besloot daarom om aan te kloppen bij iemand. 'Zij heeft mijn ogen doen openen. Door haar ben ik erachter gekomen dat alles te herleiden is naar je jeugd. En dat hoeft niet eens iets heel heftigs te zijn, zoals ik dat wel heb beleefd.'

Bron: Flair | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.