In deze gekke tijd heeft Silvia van Barneveld – nu Silvia Walraven – toch een mijlpaal bereikt. De ex van Raymond van Barneveld viert dat ze al acht maanden geen druppel meer heeft gedronken.

Silvia laat op Instagram weten dat ze vandaag ruim een half jaar nuchter is. 'Proost,' grapt ze. Vanwege het coronavirus en de getroffen maatregelen is het helaas niet mogelijk om de mijlpaal met meerdere mensen te vieren. De brunette roept met haar profielfoto op Instagram op om thuis te blijven. 'It could save lives,' luidt de tekst. 

Article continues after the ad

Geloof

De ex-vrouw van Raymond van Barneveld heeft veel steun aan het geloof. 'Het gekke is: ik taal sinds ik naar de kerk ga niet meer naar de drank. Ik heb zoveel rust gevonden,' zei ze in een eerder interview met Story. Haar bezoekjes aan de kerk hebben er ook voor gezorgd dat ze anders in het leven staat. 'Sinds ik naar de kerk ga, denk ik anders. Het is nu zelfs zo dat ik elke ochtend en avond ook bid voor hun [dat van Raymond en Julia, red.] geluk', concludeert Silvia.

Afkickkliniek

Silvia greep al eerder naar de fles, naar eigen zeggen vanwege het vreemdgaan van haar ex-man. 'Ik heb drie jaar terug in een afkickkliniek gezeten. Een maand lang. Dat was om van de drank af te komen. Dat is gelukt. Ik drink nu niet meer.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.