Silvia van Barneveld weet zich goed staande te houden na de breuk met haar ex Raymond. Sterker nog, ze kondigt vandaag aan een bijzondere mijlpaal te hebben bereikt.

Dat laat Silvia weten op Instagram. Ze deelt de quote: 'Doe de dingen in het leven op de manier dat het goed voel in je eigen hart… En wees trots op wat je bereikt… Kritiek krijg je toch wel….' Daarbij laat ze weten: 'Goedemorgen vandaag 9 maanden clean. Een watertje en koffie smaakt nog steeds prima.'

Article continues after the ad

Vol lof

Volgers reageren vol lof op deze prestatie. 'Lekker bezig Sil. En laat die negatievelingen maar lullen!! You know best!!❤️🙌🥰👍🏻', reageert iemand. Een ander merkt op: 'Daar mag jij zeker trots op zijn Silvia en dat noem ik nu discipline meid 👍.'

Nieuwe vriend

De scheiding én het overspel van ex-man Raymond van Barneveld is Silvia niet in de koude kleren gaan zitten. Ze raakte in een dal en moest in een kliniek afkicken van de drank. Inmiddels is ze nuchter en heeft ze de liefde weer gevonden. Silvia is gek op Piet, die regelmatig voorbijkomt op verliefde foto's. Dit weekend genoot het kersverse stel van het mooie lenteweer.

Ontmoeting

De tortelduifjes leerden elkaar via Messenger kennen. 'Je kent het wel, beetje praten. En toen, dacht ik: Hehe, eindelijk een normaal iemand die komt met leuke vragen. Lekker ventje... Ik had niet verwacht dat dat me nog zou gebeuren,' vertelt ze tegen RTL Boulevard.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.