Ook de andere helft van het duo Siegfried & Roy is niet meer. Siegfried Fischbacher overleed woensdagavond op 81-jarige leeftijd, zo meldt zijn familie aan de Duitse krant Bild.

Zijn zus Dolores laat weten: 'Hij viel zacht en vredig in slaap.' Siegried leed aan alvleesklierkanker. Hoewel een kwaadaardige tumor nog werd verwijderd, mocht dat niet baten. De kanker was al overal uitgezaaid. Leeuwentemmer Roy Horn overleed vorig jaar mei op 75-jarige leeftijd overleden als gevolg van het coronavirus. 

Article continues after the ad

Las Vegas

Siegfried & Roy hadden tientallen jaren een razend populaire show in Las Vegas, waarin ze met witte leeuwen en tijgers optraden. In 2003 raakte Horn zwaargewond bij een aanval van een van de Siberische tijgers. Er kwam abrupt een einde mee aan de voorstellingen. Horn zou nooit volledig herstellen van het ongeluk.

The Mirage

In de jaren zestig belandde het duo voor het eerst in Las Vegas, waar zij hun grootste successen beleefden. Tussen 1989 en 2003 traden Siegfried & Roy op in The Mirage, een van de voornaamste casinohotels in de stad. Met de show was destijds een recordbedrag van dertig miljoen dollar aan productiekosten gemoeid.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.