Eind vorige maand kon Story al onthullen dat Wibi Soerjadi met zijn nieuwe vlam was gespot in Disneyland. Nu lijkt de pianist een volgende stap te zetten: deelt hij zijn vriendin door middel van deze bijzondere video op Instagram?

Zelf is Wibi verkleed als The Joker en de dame in kwestie heeft zich uitgedost als Harley Quinn. Wibi houdt onder meer een hartje in beeld én de vrouw geeft hem een kus op de wang. 'To be continued...', zien we nog in beeld verschijnen.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

De pianist vertelde enkele weken terug dat hij weer verliefd is. Wie de gelukkige vrouw is, wilde hij tegenover Story nog niet bekendmaken.

Disneyland

Volgens ingewijden zou ze ook bij de zomerconcerten bij hem thuis zijn geweest. Traditioneel geeft Wibi elke zomer een tuinconcert, waarbij iedereen van zijn familie aanwezig is. Hij nam zijn nieuwe liefde in ieder geval mee naar zijn favoriete pretpark Disneyland Parijs. Bezoekers van dit park zagen dat Wibi en zijn vriendin het samen meer dan gezellig hadden. Ze liepen hand in hand, en wanneer ze op een bankje zaten, kropen ze dicht tegen elkaar aan. Ze heeft wel wat weg van zijn ex-vriendin Céline van Riemsdijk, maar de kans dat zij het is, is niet bijster groot.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.