Cupido blijkt deze zomer niet alleen bij Thomas Berge raak te hebben geschoten, want ook SBS-presentatrice Celine Huijsmans laat weten weer helemaal gelukkig in de liefde te zijn. En voor haar collega’s is haar nieuwe vlam absoluut geen onbekende!

Veranderingen in liefdesleven

De presentatrice vertelde deze week in de radio-uitzending van Veronica Inside openhartig over de veranderingen in haar liefdesleven. Celine is namelijk stapelverliefd en iedereen mag het weten. De presentatrice blijkt als een blok gevallen voor de 28-jarige Joost Hofman. Nu gaat er waarschijnlijk niet bepaald een belletje rinkelen, maar bij haar collega’s weten ze precies wie haar nieuwe vriend is.

‘De zoon van’

Joost is namelijk de zoon van Jaap Hofman, voormalig programma-directeur van RTL 5 en later RTL 7. Celine’s collega Wilfred Genee had dinsdag in de radio-uitzending van Veronica Inside dan ook nog een leuke anekdote over haar nieuwe vlam. 'De kleine Joost kwam vroeger altijd mee naar de studio, omdat hij graag bij Voetbal Inside langs wilde komen. Ik heb nog een keer een kaartje van hem gekregen waarin hij had gezegd dat hij zo’n groot fan van het programma was.'

Samen op vakantie

Celine en Joost hebben hun eerste vuurdoop als nieuw koppel overigens al achter de rug. Het stel is namelijk met zijn tweeën op vakantie naar Zwitserland geweest. En dat hebben de twee naar eigen zeggen zonder kleerscheuren overleefd. 'Ik ben in Zwitserland op vakantie geweest met mijn nieuwe vriend. Het was heel gezellig. Het is heel serieus, anders ga ik niet met hem op vakantie natuurlijk', aldus de presentatrice.

Article continues after the ad

Benieuwd naar de nieuwe vlam van Celine? Je ziet het in de foto hieronder!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Appje van m’n moeder dat ik naar de kapper moet in 3.. 2.. 1.. @pwphotography.nl

Een bericht gedeeld door Joost Hofman (@hofmanjoost) op

Door: Flaironline | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.