Shelly Sterk heeft een stortvloed aan enthousiaste reacties op een kiekje van haar zoontje Jake gekregen. Maar tot haar grote spijt zijn er ook een paar mensen die haar baby voor rotte vis uitmaken. De presentatrice is met stomheid geslagen door deze 'babyshaming'.

'Wat een lieverd' en 'zo schattig', zijn normale reacties op een babyfoto. Gelukkig reageert het gros van de mensen zo op de foto die Shelly van haar zoontje Jake deelt. De kersverse moeder maakte het kiekje op een hilarisch moment: 'Hier kakt meneer heel blij z’n luier vol,' schrijft ze gekscherend.

Babyshaming

De meeste fans lachen er net zo hard om. Maar helaas zijn er ook Instagramvolgers die negatieve reacties achterlaten. De kleine Jake wordt 'eng' en 'een alien' genoemd. Een greep uit de bizarre reacties:

Tekst gaat verder onder de schermafbeeldingen

Article continues after the ad

Shelly slaat terug

De SBS-presentatrice heeft de negatieve reacties op haar zoontje met verbazing gelezen. Via Instagram Stories laat ze haar ongenoegen blijken. 'Heeeel veel lieve en leuke reacties op de foto met kleine Jake,' laat ze weten. 'Maar ook een paar reacties die ik zo raar vind!' De blondine deelt een schermafbeelding van iemand die haar zoontje 'een misbaksel' noemt. 'Ik weet dat ik deze mensen eigenlijk geen aandacht moet geven. Maar als je het nodig vindt om dit er onder te schrijven, dan spoor je toch niet?!' De presentatrice besluit haar betoog met wijs advies: 'Zoals mijn oma altijd zei... Als je niks aardigs te zeggen hebt, zeg dan gewoon lekker niks.'

Beeld: Peter Smulders 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.