Twee (vecht)scheidingen, twee miskramen, een beroerte... Actrice Sharon Stone heeft veel ellende moeten doorstaan. Op haar 62e maakt ze de balans op en zegt nu door alle nare ervaringen sterker in het leven te staan dan ooit.

Na haar grote doorbraak in Basic Instinct werd Sharon Stone een gevierd actrice. Maar zo succesvol als zij was in haar carrière, zo ellendig verliep haar liefdesleven. Haar huwelijk met producer Michael Greenburg liep na zes jaar op de klippen. En ook haar tweede huwelijk met journalist Phil Bronstein redde het niet. 

Beroerte

Vijftien maanden later werd de actrice getroffen door een beroerte. Ze balanceerde op het randje van de dood: artsen gaven haar slechts één procent overlevingskans. Na een zware operatie en een langdurig revalidatieproces mocht Sharon weer naar huis, waar ze het later dus ook als alleenstaande moeder moest zien te rooien. Dat weerhield haar er niet van om nog twee kinderen te adopteren.

Bittere strijd

Net toen Sharon haar leven weer op de rit leek te hebben, eiste haar ex-man de voogdij van hun adoptiezoon op. Het werd een bittere strijd, die hij na twee jaar won. ‘Ik was er kapot van.’ Maar inmiddels heeft Sharon op haar 62e de balans opgemaakt en ze laat zich niet langer gek maken door alle turbulentie in haar Hollywood-leven.

Article continues after the ad

Door: Kyra Rutgers | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.