Gerard Joling bezwoer onlangs dat hij nooit meer wilde samenwerken met Gordon. Toch staan ze nu weer samen in de tv-studio voor de opnames van The Voice Senior.

Gerard Joling was heel stellig toen hij zei niet meer te willen samenwerken met Gordon.Toch zit het duo weer gebroederlijk naast elkaar in The Voice Senior. ‘Het punt is dat dat contract al eind vorig jaar is getekend,’ vertelt Gerard aan Story. ‘Daar kon ik niet onderuit. Mijn moeder was en is er niet blij mee. Maar ze snapt ook hoe de televisiewereld in elkaar steekt. Ik heb dus haar toestemming gekregen om The Voice Senior met Gordon te doen.’ Toch heeft Gerard zijn moeder iets moeten beloven. ‘Tijdens de opnames zal niemand iets merken van onze onenigheid, maar vrienden worden we niet.’ Insiders die de opnames van The Voice Senior bijwoonden zeggen dat de sfeer tussen Gordon en Gerard ijzig is. ‘Zodra de camera’s stoppen met draaien, zeggen ze niets meer tegen elkaar. Je voelt de temperatuur in de studio dalen.’ Wanneer Story Gerard hiermee confronteert, zegt hij: ‘Ik denk dat het verstandig is om hier niets over te zeggen. In het belang van iedereen. Laten we het er maar op houden dat het contact tussen Gordon en mij zakelijk is.’ 

Dit verhaal komt uit Story editie 27. Nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Achter elke grote man staat (vaak) een sterke partner, maar in het geval van René Froger is dat een compleet gezin: zijn vrouw Natasja, hun zoons Maxim (links) en Didier (rechts) en René’s dochter Natascha uit zijn eerste huwelijk met Yolanda, met wie hij ook zoon Danny kreeg; die staat niet op deze foto. Een miljoenenjacht op de Middellandse Zee, een Gooise villa met een garage vol sport-bolides, een vette bank- rekening: René zou alles – bij wijze van spreken, hij heeft nu eenmaal wat luxe nodig – zó opgeven zolang hij Natas en hun nazaten maar kan zien. En op de bril die hij daartoe inmiddels nodig heeft, krijgt hij vast wat korting.

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of klik hier op deze te bestellen. 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Nog altijd is er geen sprake van contact tussen André Hazes (24) en zijn zus Roxeanne (25). Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen bijzonder pijnlijk zijn. Is gezinstherapie de manier om nader tot elkaar te komen?

Toen André Hazes en zijn moeder Rachel zich vorig jaar verzoenden, leek het een kwestie van tijd voordat ook de oorlog tussen André en zijn zus Roxeanne zou worden beëindigd. Maar dat scenario lijkt verder weg dan ooit. ’Ik ben gestopt met hopen,’ zo vertelt Roxeanne deze week in het magazine Vrouw. ‘In het begin heb ik veel verdriet gehad om het feit dat ik geen contact meer heb met mijn broertje. Dat heb ik hem ook laten weten: ‘ik mis je’. Ik heb hem op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen in mijn leven. Maar het houdt een keer op. Ik heb hem bewust niet meegedeeld dat ik was bevallen van Fender. De deur staat altijd voor hem open. Maar ik heb nu één doel en dat is mijn gezin en mijn publiek omarmen.’ Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen een hard gelag zijn. Ze zou niets liever willen dan haar complete gezin, met aanhang en kleinzonen André (2) en Fender van vier maanden oud, aan de keukentafel krijgen. Maar dat lijkt vooralsnog een utopie...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP