Tijdens zijn kinderjaren kwam Tyler Clinton vaak over de vloer bij zijn oom Bill Clinton en tante Hillary in het Witte Huis. Tegenwoordig gaat de sexy neef van de voormalig president van Amerika echter uit de kleren. Wat vinden de Clintons hiervan?

Met drie jonge kleinkinderen heerst er tegenwoordig een gezellige drukte in Huize Clinton, en daar genieten Bill en zijn echtgenote Hillary enorm van. In hun huwelijk werd alleen dochter Chelsea geboren. Mogelijk hield het voormalig presidentspaar het bij één kind vanwege hun drukke levens. Wel waakten ze ervoor dat kleine Chelsea iets tekort kwam. Zo probeerden ze altijd als gezin aan de ontbijttafel te zitten, had Chelsea een eigen bureautje in het kantoor van haar vader en hielp Hillary regelmatig op de school van haar dochter. Ook maakten de Clintons tijd vrij voor de logeerpartijen van neef Tyler, de zoon van Roger, de jongere halfbroer van Bill. Tyler was dan ook vaak te vinden in het Witte Huis.

Familie

Tyler heeft altijd een heel goede band gehad met oom Bill en tante Hillary en hij was zelfs verscheidene keren aanwezig bij officiële gelegenheden. Net als Chelsea ging Tyler later studeren aan de universiteit – zij studeerde Geschiedenis, hij Communicatie. Hoewel hij opgroeide in Californië verhuisde Tyler, nadat hij naast zijn studie wat modellenwerk had gedaan, nog niet zo lang geleden naar New York. Daar zette hij kortgeleden zijn handtekening onder een gloednieuw contract bij het prestigieuze modellenbureau IMG, waarvoor onder anderen ook Gigi Hadid, Georgia May Jagger (de dochter van zanger Mick Jagger) en de Nederlandse modellen Romee Strijd en Summer de Snoo fotoshoots hebben gedaan. De foto’s van de inmiddels 25-jarige Tyler zijn op z’n zachtst gezegd ‘best pikant’ te noemen. Veelal wordt zijn blote, gespierde torso op de gevoelige plaat vastgelegd. Wat de Clintons hiervan vinden? ‘Ze zijn enorm trots op wat Tyler tot nu toe heeft bereikt,’ laat een insider weten. ‘Bill gunt zijn sexy neefje alle succes, en ook Hillary en Chelsea steunen Tyler in zijn modellencarrière.’

Beeld: Getty Images

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.