Een paar uur nadat ze haar volgers had gevraagd uit te kijken naar haar vermiste broer, heeft Kim Cattrall zondag laten weten dat broer Chris is overleden.

Article continues after the ad

Vermissing

De jongere broer van de Sex And The City-actrice was al zes dagen vermist. "Zijn sleutels, telefoon en portemonnee heeft hij op tafel achtergelaten en hij heeft de voordeur niet afgesloten'', liet Kim eerder op de dag ongerust weten via haar socialemediakanalen. "Dat is niets voor Chris. Hij zou nooit het huis verlaten zonder deze spullen en zijn zeven geliefde honden''.

Overleden

Later zondag schreef ze bij een foto van zichzelf met Chris: "Met veel verdriet moeten mijn familie en ik bekendmaken dat onze zoon en broer Chris Cattrall onverwacht is overleden. Wij vragen op dit moment om privacy. We willen jullie bedanken voor de vele liefde en steun in deze moeilijke tijd." Wat er met de 55-jarige Canadees is gebeurd, is niet duidelijk. De politie liet aan televisiezender CBC weten het onderzoek naar het overlijden van Chris te hebben afgerond. Een woordvoerder wilde daarbij alleen kwijt dat zijn dood niet als verdacht is aangemerkt.

Beeld & bron: ANP