Het verlies van van hun derde zoontje gaat volgens Sergio Herman 'een groot litteken achterlaten voor de rest van ons leven'. Vorige week verloren Sergio en Ellemieke Vermolen, vlak voor hij geboren had moeten worden, zoontje Josha. 

Article continues after the ad

Ballonen 

Op Instagram plaatsen Sergio en Ellemieke een foto van ballonnen in de lucht: "19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enige zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondraaglijk moment... Het meest vreselijke in mijn leven", schrijft Sergio bij de foto. De chefkok bedankt in het bericht voor de 'ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega's, medewerkers, familie en onbekenden!' 

Groot litteken 

"Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha is er niet meer". In het bericht gaat zijn diepste respect en liefde uit naar zijn vrouw: "Ellemieke die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat! Zo super veel respect en liefde voor je!" 

 

19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment....het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha Is er niet meer❤️❤️! Merci voor de ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega's, medewerkers, familie en onbekenden! Maar mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat!! Zo super veel respect en liefde voor je! ❤️❤️❤️ ook namens mijn lieve kinderen Noah,Zenna,Boy en Moon herman #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong ????

Een bericht gedeeld door Sergio Herman (@sergioherman) op

Beeld: Peter Smulders. Bron: Instagram