Serena Williams is alweer 4 maanden de trotse moeder van baby Olympia. Nu onthult de tennisster een wel heel heftig verhaal over haar bevalling. 

In een interview met Vogue wordt duidelijk dat Serena Williams in levensgevaar verkeerde nadat ze haar dochtertje op de wereld had gezet.

Spoedkeizersnede

Olympia werd geboren via een spoedkeizersnede, nadat haar hartslag gevaarlijk daalde tijdens weeën. De huilende, gezonde baby werd op haar moeders borst gelegd. Dat was een geweldig gevoel”, herinnert Serena zich. “En toen ging alles mis.”

Longembolie en interne bloeding

Serena bleef in het ziekenhuis liggen om te herstellen van de keizersnede. De volgende dag was ze kortademig. Ze was direct bang voor een bloedprop, omdat ze deze eerder heeft gehad en de symptomen herkende. In 2011 was ze al eens in levensgevaar geraakt door een longembolie. En dus zei ze tegen een verpleegkundige dat ze per direct een CT-scan wilde. Wat bleek: er zaten inderdaad meerdere bloedproppen in haar longen.

De dagen erna werden alleen maar erger en erger. Doordat Serena zo hard hoestte door de longembolie, schoot de wond van haar keizersnede open. Ze ging weer onder het mis en toen ontdekten de artsen nóg meer ellende: ze had een ernstige interne bloeding.

Gevangen in bed

Na een zware operatie mocht Serena 1 week later naar huis. De eerste 6 weken kon ze niet uit haar bed komen. Ook een zware periode voor Serena’s man en kersverse vader, Alexis Ohanian. “Haar niet kunnen helpen maakte het nog moeilijker. Je lichaam is een van de geweldigste dingen op de aarde en je zit erin gevangen.”

Krankzinnige emoties 

Serena maakt het inmiddels, 4 maanden na haar bevalling, weer goed en kan ze genieten van hun kersverse gezinnetje. Maar ze zal de eerste zijn die toegeeft dat het moederschap echt niet over rozen gaat. “Ik ben zo vaak ingestort. Boos worden om het huilen, verdrietig worden om mijn boosheid, schuldig voelen over dat ik zo verdrietig ben terwijl ik een prachtige baby heb… de emoties zijn krankzinnig.”

Beeld: ANP | Bron: Libelle

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte