Isa Hoes spreekt bijna nooit over haar privébesognes, maar is het éénmaal zover dan gaat de actrice met de billen bloot. Bijvoorbeeld over de gedroomde sekspartner die Isa helaas niet bleek te kunnen krijgen… 

Hoorden we Isa Hoes (50) de laatste tijd vooral over zweetaanvallen, vaginale droogheid en andere overgangsklachten praten, ze heeft méér onderwerpen op haar repertoire, al is ze daar doorgaans een stuk minder open over – helemaal als het gaat om de liefde. Na de dramatische zelfmoord van haar man Antonie Kamerling hoorden we nagenoeg niets meer over Isa’s liefdesleven, op enkele foto’s van de actrice met onbekende mannen én een flitsromance met filmproducent Gertjan Langeland in 2012 na. Naar nu blijkt heeft Isa echter niet helemáál stilgezeten en genoot ze af en toe van een spannend verzetje. Van een volwaardige relatie kwam het dan wel niet, maar op avonden dat Isa’s zoon Merlijn (19) en dochter Vlinder (12) even niet thuis waren, nam Isa het er goed van. 

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in editie 17. Nu in de winkel.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.


Beeld: Peter Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl