"Ik doe geen uitspraken over een gelekte privé seks-tape van ons. Dank u!", twitterde Bobbi Eden gisteren. Hiermee zorgde ze voor flink wat ophef. Circuleert er een privévideo van Bobbi en haar echtgenoot Mark?

Lees ook: Bobbi Eden vertelt of ze nog een tweede kind wil na haar horrorbevalling

Taboe doorbreken

Maar de vork blijkt toch anders in de steel te zitten sinds de video op YouTube verscheen. Het is een stunt! Bobbi en Mark namen de 'intieme' video op voor Kek Mama. In de video is te zien dat het echtpaar wordt gestoord in de slaapkamer door het gehuil van baby Brandon. Met de stunt proberen ze het taboe van seks na het krijgen van kinderen te doorbreken. 

Article continues after the ad

Rampetampen

"Je kunt erover jammeren dat je seksleven niet altijd geweldig is als je kinderen hebt, maar je kunt er ook om grinniken. Dat helpt. Daarom hebben we deze video met Bobbi en Mark gemaakt'', zegt hoofdredacteur Sara van Gorp van Kek Mama. "Juist omdat mensen over Mark en mij denken dat we de hele tijd liggen te rampetampen, is het een goeie grap. Je moet het met een knipoog zien. Bij ons staat seks sinds de geboorte van Brandon ook niet meer heel hoog op de agenda. En dat komt wel weer goed, no panic on the Titanic," aldus Bobbi.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders