Nu Patricia Paay op zoek moet naar een andere advocaat omdat Johan Langelaar zich heeft teruggetrokken als haar raadsman, is de rechtszaak tussen de presentatrice en Johan Vlemmix uitgesteld.

Door: Nu.nl

Article continues after the ad

Dat laat de rechtbank van Den Bosch in een reactie weten aan NU.nl. Paay heeft tot 12 september om een nieuwe advocaat te vinden. Hierdoor kan het 'nog enkele maanden' duren voordat Paay en Vlemmix elkaar in de rechtbank treffen. Langelaar, die Paay onlangs nog bijstond in de gewonnen plassekszaak tegen GeenStijl en twitteraar Eendenvanger, doet geen uitspraken over de reden van de breuk en benadrukte in gesprek met De Telegraaf dat hij zich niet heeft teruggetrokken vanwege een gebrek aan vertrouwen in de zaak.

Schadevergoeding

Paay eist een schadevergoeding van 30.000 euro van de Eindhovense ondernemer die een levensgrote sekspop van haar op de markt wilde brengen. Vlemmix en de voormalige zangeres mogen in de rechtbank allebei hun verhaal doen en argumenten uitwisselen. Volgens de 69-jarige Paay is haar carrière in het slop geraakt door de geruchtmakende verspreiding van een plasseksvideo en heeft Vlemmix dat misbruikt om zijn handel te beginnen. Volgens Vlemmix is daar geen sprake van. De Brabander liet eerder al weten bereid te zijn tot het maken van excuses, maar hij weigert te betalen of te schikken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders