Gelukkig had schrijfster Heleen van Royen geen klachten, maar haar vriend Bart heeft het coronavirus wel te pakken gehad. Daarom moesten de twee begin december in quarantaine. Nu alles weer beter gaat met Bart en Heleen weer naar buiten mag heeft de schrijfster besloten mee te helpen het coronavirus af te zwakken. Daarom heeft ze zich aangemeld als vrijwilliger bij de GGD.

Op Twitter deelt Heleen van Royen een berichtje waarin haar aanmelding bij het Rode Kruis te zien is.

Article continues after the ad

Vrijwilligerswerk 

'Hopelijk kan het Rode Kruis mijn hulp gebruiken', schrijft ze op Twitter. 'Vaccineren lijkt me ook leuk, trouwens. Laat mij maar prikken!' Het Rode Kruis is ook enorm blij met de hulp van de schrijfster.

Teleurstelling

Wel moeten ze Heleen teleurstellen, want prikken zit er nog niet in. 'Wat fijn! Als prikker heb je een medische achtergrond nodig, maar daarnaast kunnen we alle hulp gebruiken. Heel erg bedankt en je hoort snel van ons!

Best goed prikken

Maar daar laat Heleen het niet bij zitten. Volgens haar zou ze best kunnen helpen met prikken. 'Top, ik sta te popelen. (En ik leer snel, hoor, heel snel. Ik heb mijn dochter ook een paar keer geprikt toen ze was geopereerd. Anti-trombose injectie was dat,' aldus Heleen op Twitter.

Ook deelt Van Royen nog een oproepje aan iedereen op Twitter om vrijwilliger bron-en contactonderzoek te worden bij het Rode Kruis. 

Bron: Twitter | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.