Ook bij schrijfster Heleen van Royen is het coronavirus aan komen waaien. Haar vriend Bart heeft het virus te pakken en daarom moet ook zij veilig in quarantaine. Dat vertelt Heleen aan de Volkskrant. 

In het interview vertelt Heleen dat zij en haar vriend zich vorige week hebben laten testen en toen allebei negatief waren.

Toch positief

'Bart was bij iemand thuis geweest die later corona bleek te hebben en we hadden een buikgriepje gekregen van mijn kleinzoon. Ik knapte snel op, Bart bleef zich maar niet lekker voelen en afgelopen weekeind rook en proefde hij niks meer.' Daarom besloot hij toch maar opnieuw een test te doen. 'Hij blijkt nu toch positief te zijn, dus ik zit nog tot zaterdag in quarantaine,' aldus de schrijfster.

Angstige regels

'Ik denk dat Bart het ergste heeft gehad, maar wat een gedoe. De coronaregels zorgen ervoor dat je voortdurend moet nadenken en angstig wordt bij alles wat je doet. Normaal menselijk en sociaal contact is ineens gevaarlijk en ‘asociaal’ geworden. We moeten met een wijde boog om elkaar heen lopen en iedereen neemt elkaar de maat.' Bart laat zich aan het einde van het weekend opnieuw testen om erachter te komen of het virus weg is. 

Article continues after the ad

Relatie voor de lol

Na haar scheiding in 2013 viel Heleen voor de nog nauwelijks uitgeraasde Bart. Haar dierbaren hadden het erg moeilijk met haar nieuwe liefde. ‘Dat viel natuurlijk niet goed,’ vertelde ze in Linda’s Zomerweek. ‘Mijn ex Ton had het er moeilijk mee. En de kinderen vonden het idioot. Ik vond dat wel gek op dat moment, dat niemand dat net als ik leuk vond,’ zei Heleen. ‘Onze relatie begon voor de lol. Bart was niet zo slim geweest om het alvast aan zijn ouders te vertellen. Die hoorden het via de buren. Ja, iedereen was wel boos op ons. Dat was een gekke gewaarwording.’

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.